Statistik fra den netop overståede halvsæson

20. juni 2016

Sæsonen startede meget hårdt med 7 nederlag i streg, men med 3 sejre, 1 uafgjort og et nederlag i de sidste 5 kampe, blev skuden rettet betydeligt op!!!

Stefan spillede alle 12 kampe og blev MoM i en tredjedel af dem!! Stefan er i øvrigt den spiller, der har spillet flest kampe med 89 stk. i alt!!

Beuse spillede 11 kampe og har haft en stærk sæson på den nye position i midterforsvaret! Beuse har scoret 1 mål og lagt op til 3. Beuse har spillet 78 kampe for Loko.

Stæhr spillede 11 kampe og viste sig som holdet bisse med 2 gule kort, men også 4 assists. Stæhr har spillet 80 kampe for Loko.

Asbjørn spillede 10,5 kampe – de fleste af dem skadet og løbende som en gammel mand – men scorede 9 mål og lagde op til 6. Bjørnen har i alt spillet 65 kampe for Loko.

Anders fik debut for Loko og spillede 10 kampe. Det blev en flot debutsæson med 2 mål, 1 assist og 2 MoM.

Andreas spillede 9 kampe og leverede som altid hårdt og konsekvent forsvarsspil og lækre tekniske detaljer. En enkelt assist blev det også til. Andreas har spillet næstflest Loko-kampe, nemlig 83.

Rytter spillede 7 kampe i foråret og scorede sit første og andet mål for Loko – endda i samme kamp – og blev samtidig MoM. En enkelt assist blev det også til. Rytter har i alt spillet 25 Loko-kampe.

Lotti spillede 6 kampe og scorede 6 mål og lagde op til 8. Lotti har i alt spillet 79 kampe for Loko.

Skins fik comeback og spillede 4 kampe i denne sæson!! Vi håber at se mere til holdets crossfitter i efteråret. Skins har i alt spillet 36 Loko-kampe.

Aller fik debut og spillede 3 kampe før en skade satte ham ud af spil.

Mathias fik også debut og spillede 3 kampe, hvilket også kastede en enkelt scoring af sig.

Zinck fik debut og spillede 2 kampe før en skade satte ham ud af spil.

Martin spillede 1 kamp for Loko inden han blev sat ud af spillet med en skade.

Endelig spillede Vitus 1 kamp før en alvorlig skade satte ham ud af spil. Vitus har i alt spillet 72 Loko-kampe.

Loko ser frem til at få alle de skadede spillere tilbage i kampform til efteråret, hvor Loko skal sikre sig endnu en sæson i B-rækken! God sommerferie!!!!